Over ons

Wij zijn een jonge en ambitieuze start-up en hebben de visie om gebruikte fietsen een tweede leven te geven met de focus op duurzaamheid. Jaarlijks wordt er een duizenden fietsen afgevoerd naar het oude ijzer, met als gevolg dat er weer nieuwe fietsen moeten worden geproduceerd. Dit heeft een negatieve impact op de wereldwijde CO2-uitstoot.

Door fietsen en onderdelen te recyclen dragen wij niet alleen ons steentje bij aan het klimaat, maar zorgen we er ook nog eens voor dat iedereen voordelig kan blijven fietsen. Een win-win situatie waarbij het klimaat en de klant centraal staan!

Waarom een tweedehands fiets?

Het kopen van een tweedehands fiets is niet alleen voordelig voor het klimaat. Tweedehands fietsen zijn in aanschaf meestal een stuk goedkoper dan nieuwe fietsen. Zo worden fietsen in ons assortiment die in nieuwstaat verkeren voor een goedkope prijs verkocht. Sommige mensen vinden het juist fijn als het uiterlijk van een fiets in minder goede conditie is. Doordat er al beschadigingen zichtbaar zijn, kan de fiets zorgeloos op straat of op het station worden gestalt. Je fiets wordt ook minder snel gestolen omdat het minder opvalt.

Waarom stationbikes.nl?

Een fiets aanschaffen via onze webshop heeft vele voordelen. Hieronder de belangrijkste op een rij:

Gecontroleerde en rijklare fietsen

Ruim assortiment met laagste prijsgarantie

Gratis bezorging binnen 3 werkdagen tot aan de voordeur

Inclusief 30 dagen garantie